Projrk Teluk Danga diteruskan - Berita Harian, Abdul Razak Raaff (2006)
Kerajaan negeri tetap meneruskan projek pembangunan persisiran pantai di Selat Tebrau seluas 3,200 hektar dekat sini, walaupun projek jambatan indah sudah dibatalkan.