UPM buka pejabat mahasiswa luar kampus - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menubuhkan Pejabat Mahasiswa Luar Kampus bagi membantu pelajar yang tinggal di luar kampus meningkatkan pencapaian akademik dan membina keperibadian tinggi.