UPM tutup jika berlaku penularan kedua H1N1. - Berita Harian ,
KUALA LUMPUR: Tindakan drastik menutup sementara kampus Universiti Putra Malaysia(UPM) di serdang mungkin hanya dilakukan sekiranya penularan wabak influenza A(H1NI) berlaku lagi di kampus itu, kata Naib Canselornya, Prof Datuk Dr Nik Mustapha R Abdullah,hari ini.