Teknologi terkini. - Berita Harian ,
PENGGUNAAN teknologi pengimejan nuklear dalam bidang perubatan kini semakin meluas di luar negara, khususnya Eropah dan Australia sebagai salah satu kaedah pengesanan sel penyakit dalam badan manusia.