Ibu sayu terima skrol arwah anak. - Harian Metro, Helmy Abd Rahman
SERDANG: "Dia memang tak sabar nak sambut konvokesyen,malah sempat beli kasut baru...tapi Allah lebih sayangkannya,"kata Normala Yahya,51,ibu kepada Mohd Faiz Tajuddin,23,penerima Ijazah Sarjana Muda Sains Perhutanan Universiti Putra Malaysia(UPM)yang meninggal dunia akibat meningitis(radang selaput otak),15 April lalu.