Siswa UPM pasrah. - Harian Metro, Helmy Abd Rahman
ATLIT sepak takraw kebangsaan,Mohd Azlan Mubin menyatakan kesediaannya untuk berundur daripada sukan itu selepas terpaksa berehat panjang akibat kecederaan serius kedua-dua lutut yang dialami sejak awal tahun ini.