Ibu tunaikan hasrat terakhir graduan. - Kosmo, Junhairi alyasa
BANGI- Seorang ibu semalam terpaksa mengagahkan diri menaiki pentas majlis konvokesyen Universiti Putra Malaysia(UPM)bagi mengambil ijazah milik anak lelakinya yang meninggal dunia April lalu.