7,597 graduan UPM dirai. - Mingguan Malaysia
SETELAH berhempas pulas melalui pelbagai cabaran di kampus selama hampir empat tahun demi menuntut ilmu, sudah tentu majlis konvokesyen menjadi hari yang begitu bermakna.Pasti raut wayah penuh kepuasan tanda meraikan kegembiraan terpamer pada setiap graduan. Ia menandakan jejak dan kembara ilmu yang tidak pernah surut.