7,597 graduan UPM terima ijazah,diploma. - Harian metro
KUALA LUMPUR: Seramai 7,597 graduan termasuk 33 graduan sulung program Ijazah sarjana Muda Sains Dietetik dan dua graduan Ijazah Sarjana Muda Sains Teknologi Kayu hari ini menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen ke-33 Universiti Putra Malaysia (UPM).