Sepetang Bersama Wanita Pertama Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 30 Okt – Walaupun mempunyai jadual harian yang padat, saya tetap meluangkan masa untuk bersama-sama warga Universiti Putra Malaysia (UPM) pada petang ini, kata Wanita Pertama Malaysia, Datin Paduka Seri Rosmah Mansor pada majlis Sepetang Bersama Wanita Pertama Malaysia@Putra.FM.