7,597 graduan UPM tamat pengajian. - Sinar Harian,
KUALA LUMPUR - Seramai 7,597 graduan, termasuk 33 graduan sulung program Ijazah Sarjana Muda Sains Dietetik dan dua graduan Ijazah Sarjana Muda Sains Teknologi Kayu,semalam, menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen ke-33 Universiti Putra Malaysia(UPM), dekat sini.