7,597 graduan UPM terima ijazah. - Berita Harian , Siti haliza yusop
SERDANG: seramai 7,597 graduan termasuk 33 graduan sulung program Ijazah Sarjana Muda Sains Dietetik dan dua graduan Ijazah Sarjana Muda sains Teknologi Kayu menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen ke-33 Universiti Putra Malaysia(UPM),di sini,semalam.