Aktiviti kampus di sana-sini. - Berita Harian ,
MENTERI Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah,Datuk Seri Mohd Shafie Apdal(tiga dari kiri)bersama graduan Kolej Risda pada majlis konvokesyen,baru-baru ini.Turut kelihatan Pengerusi Risda,Tan Sri Rahim Tamby Chik(tiga dari kanan).