Anugerah untuk keluarga. - Kosmo,
KUALA LUMPUR - Anak kepada seorang pesara kerajaan, Noor Halizam Mohamad Noor,24,menyifatkan dua anugerah yang diterimanya pada majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia(UPM) semalam sebagai hadiah tidak ternilai untuk keluarga.