Tun Abdullah terima anugerah Ijazah Kehormat UPM. - Sinar Harian,
SERDANG - Bekas Perdana menteri,Tun Abdullah Ahmad Badawi semalam,dianugerahkan Ijazah kehormat Doktor Pembangunan Pertanian oleh Universiti Putra Malaysia(UPM) atas usahanya memartabatkan sektor pertanian.