Graduan dinasihati rajin 'meneroka'. - Berita Minggu, Basir Zahrom
SERDANG: Mahasiswa perlu mempunyai sikap membentuk fikiran seterusnya menentukan tindakan terbaik dan untuk terus maju kita tidak seharusnya mudah berpuas hati dengan apa yang dicapai,kata penerima anugerah Profesor Emeritus sempena Majlis Konvokesyen ke-33 Universiti Putra Malaysia(UPM),Datuk Dr Muhamad Zohaidie Bardaie di sini, semalam.