Pak Lah dianugerah Doktor Pembangunan Pertanian. - Berita Harian ,
SERDANG: Sultan Sharafuddin Idris Shah berharap Pusat Kecemerlangan Forensik Alam Sekitar Universiti Putra Malaysia(UPM),dapat menghasilkan pendekatan pintar dan strategik bagi melindungi alam sekitar daripada pencemaran toksik.