Nangis tidak cukup wang. - Metro Ahad, Syarifah Dayana Syed Bakri
SERDANG: Walaupun pernah putus asa untuk menyambung pengajian kerana kesempitan wang, namun dorongan bapa dan menyedari tanggungjawab sebagai anak sulung,dia nekad meneruskan pengajian sehingga ke peringkat Doktor Falsafah (PhD).