Hasil kerjasama 549 graduan enam IPTS terima diploma,ijazah dianugerahkan UPM. - Berita Harian, Khairina Yasin
SERAMAI 549 graduan enam institusi pengajian tinggi swasta(IPTS)menerima diploma dan ijazah masing-masing pada Majlis Konvokesyen Program Kerjasama IPTS- Universiti Putra Malaysia(UPM) ke-11,kelmarin.