tanggungjawab bangkit semangat genggam ijazah. - Berita Harian , Khairina Yasin
WALAUPUN pernah putus asa danhilang semangat kerana kehilangan ibu bapa dan tiga adik dalam kebakaran dua tahun lalu,ia tidak menghalang Faezah Noor Kasmuri,22,berusaha gigih untuk menggenggam segulng ijazah.