'Saya kumpul kekuatan' - Harian Metro, Helmy Abd Rahman
SERDANG: Peristiwa menyayat hati dua tahun lalu apabila kedua-dua ibu,bapa selain dua adiknya maut serentak dalam tragedi kebakaran tidak mematahkan semangat Faezah Noor Kasmuri,22, dari Batu Pahat,Johor,untuk meneruskan pengajian hingga selesai sekali gus menggenggam segulung ijazah.