UPM Tawar Kursus Untuk Warga Emas - Berita Harian (2008)
Institut Gerontologi Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat mandat Tabung Kependudukan Bangsa-Bangsa Bersatu (UNPF) bagi melaksankan program pengajian berstruktur untuk warga emas di negara ini yang dikenali Universiti Era Ketiga (U3A) Malaysia.