Graduan UPM ceria terima ijazah. - Kosmo,
CERIA. Sebahagian daripada graduan Universiti Putra Malaysia(UPM)ceria selepas menerima diploma dan ijazah masing-masing pada majlis konvokesyen ke-33 UPM di Serdang kelmarin.