Rahsia untuk cemerlang. - Harian Metro
SERDANG: Sikap menghadkan pengambilan minuman berkarbonat dan makanan ringan dalam kuantiti paling minimum menjadi rahsia kecemerlangan Fatimah Mustapai,22, hingga peroleh Anugerah Graduan Cemerlang Keseluruhan Peringkat Diploma pada majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia(UPM)Institusi Pengajian Tinggi Swasta(IPTS)ke-11 di sini,semalam.