Razlan mahu perkuat skuad hoki. - Utusan Malaysia,
SERDANG- Harapan menempatkan diri dalam skuad hoki kebangsaan masih menebal buat Razlan Mohamed Radzi,meskipun sudah berusia dan terpaksa bersaing dengan pemain muda.