Sepak Takraw - Pemain negara lepas geram Tebuka MBJBT - Utusan Malaysia, (2008)
Kelengahan Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM) menetapkan tarikh kejohanan utama kebangsaan memaksa ramai pemain negara cuma mampu mengasah kejaguahab mereka di peringkat kecil dan bawahan khususnya pada Terbuka Majlis Bandar Raya Johor Bahru Tengah (MBJBT) Ahad lalu, lapor Abdul Hafiz Ahmad.