Pemain takraw terima ijazah. - Utusan Malaysia,
SERDANG 11 Ogos- Kesibukan menjalani latihan sebagai atlet negara dan menyertai pelbagai kejohanan bukan penghalang kepada apit kanan skuad sepak takraw, mohd. Azlan Abdul Mubin(gambar)untuk memenuhi impian menggengam segulung ijazah.