Sedih tiada ibu bapa, tiga beradik raih kejayaan. - Kosmo,
SERDANG- Kehilangan ibu bapa serta tiga orang adik-beradik dalam satu kebakaran tragis dua tahun lalu tidak mematahkan semangat Faezah Noor Kasmuri,22, untuk menerima Anugerah Pelajar Cemerlang pada Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM)ke-33 disini semalam.