Suami isteri terima ijazah. - Harian Metro
TIGA pasangan suami isteri dari tiga negara berbeza mencatat sejarah tersendiri apabila berkongsi pentas sama menerima skrol ijazah masing-masing pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia ke-33,di Serdang,Selangor semalam.