UPM,PAM bangun GBI. - Sinar Harian,
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai kerjasama melalui memorandum persefahaman(MoU) dengan Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) bagi membangunkan Indeks Bangunan Hijau (GBI).