Tulang Kulit Kerang. - kosmo, hisham idris
KUALA LUMPUR - Cengkerang atau kulit kerang yang selama ini terbiar bersepah di tepi pantai dan dibuang selepas isinya dimakan tidak disangka-sangka mampu menjadi bahan utama dalam menghasilkan tulang tiruan untuk manusia.