Kulit kerang ganti tulang rosak. - Utusan Malaysia, Syukri Shaari utusan malaysia
SERDANG 27 Ogos - Sekumpulan penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menemui kaedah mengganti dan membaik pulih kecacatan tulang akibat kemalangan atau penyakit menggunakan cengkerang kerang.