UPM terima 2,010 pelajar baru sesi 2009/2010. - Utusan Malaysia,
KUALA LUMPUR 21 Ogos - Universiti Putra Malaysia(UPM)menerima kemasukan 2,010 pelajar baru diperingkat pengajian siswazah semester pertama bagi sesi 2009/2010.