78 pasukan beradu tenaga di UPM. - kosmo,
SAINGAN kosmo! Varsiti Futsal 2009 peringkat Universiti Putra Malaysia(UPM) di Kompleks Tenis UPM,Serdang yang bermula semalam mencipta sejarah dengan penyertaan sebanyak 78 pasukan.