Malaysia Akan Ambil Doktor Haiwan Luar - Berita Harian, (2008)
Malaysia mungkin mengambil pegawai veterinar atau doktor haiwan dari negara luar, termasuk Indonesia berikutan kekurangannya semakin kritikal akibat persaraan serta graduan yang lebih berminat bekerja di sektor swasta.