78 pasukan beradu tenaga di UPM - Kosmo, (2009)
SAINGAN Kosmo! Varsiti Futsal 2009 peringkat Universiti Putra Malaysia (UPM) di kompleks tenis UPM, Serdang yang bermula semalam mencipta sejarah dengan penyertaan sebanyak 78 pasukan.