AAN pengiktirafan tertinggi kepada ahli akademik tempatan - Berita Harian, Nik Sukry Ramli (2011)
KEMENTERIAN Pengajian Tinggi (KPT)yakin dapat melahirkan ikon Akademia bertaraf nasional dan global melalui penganjuran Anugerah Akadmik Negara (AAN).