ExxonMobil Terus Menjadi Penaja Utama Kempas - Berita Harian, (2008)
ExxonMobil Exploration and Production Malaysia Inc (ExxonMobil) terus menjadi penaja utama Kem Pendidikan Alam Semula Jadi (Kempas) peringkat kebangsaan dengan sumbangan RM 50,000 bagi menjayakan program itu tahun ini.