Teknologi kesan tahap halal masih kurang - Harian Metro, (2011)
KUALA LUMPUR : Malaysia kini masih kurang teknologi dan kaedah berkesan bagi memastikan tahap halal 100 peratus sesuatu produk di pasaran temapatan mahupun antarabangsa.