UPM anjur seminar sains komposit - Metro (2011)
BERMATLAMAT melebarkan lagi jaringan pertukaran maklumat dalam bidang komposit sains dan teknologi, Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan dengan kerjasama, Jabatan Kejuruteraan Aeroangkasa, Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menganjurkan 8th International Conference on Composit Science and Technology (ICCST8) di Durban, Afrika Selatan, baru-baru ini.