UPM tidak terbeban dengan kadar cukai - Sinar Harian (2011)
SHAH ALAM - Universiti Putra Malaysia (UPM) tidak terbeban dengan kadar cukai tanah yang dikenakan Pejabat Tanah dan Galian (PTG) Selangor kerana hanya membayar sebanyak RM200,000 setahun.