Muhyiddin mewakili Asia berucap pada persidangan Asem. - Mingguan Malaysia, (2011)
COPENHAGEN 7 Mei - Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin akan mewakili Asia untuk menyampaikan ucaptama pada Persidangan Menteri-Menteri Pelajaran Asia - Eropah (Asem) Ketiga di sini yang bermula esok.