Melihat Permasalahan Asas Komasa Di Sekolah - Berita Harian, Nazmi Yaakob (2008)
Keberkesanan pengajaran dan pembelajaran Komponen Sastera Dalam Bahasa Melayi (Komsas) untuk melahirkan pelajar yang memahami serta menghayati sastera di negara ini mendapat perhatian pada Forum Isu Komsas dalam Pendidikan.