1,000 pasca doktoral bantu komersial R&D universiti : mulai tahun ini mereka ditempatkan di lapan inkubutor penyelidikan. - Berita Harian (2011)
BANGI : dalam tempoh 5 tahun bermula tahun ini, seramai 1,000 orang pasca doktoral termasuk 500 warga asing dijangka dapat ditempatkan di lapan inkubutor untuk menjalankan tugas penyelidikan sepenuh masa bagi mengkomersialkan hasil inovasi serta penyelidikan dan pembangunan (R&D) universiti.