Bahaya telur palsu - Utusan Malaysia, (2011)
ISU pengeluaran telur yang dikatakan palsu baru-baru ini membuka mata kita betapa bahayanya menikmati apa yang kita suka tanpa mempedulikan dari mana sumbernya.