Kardiomate pengganti garam - Utusan Malaysia, (2011)
KADANGKALA lidah kecur melihat keenakan pelbagai masakan yang terhidang namun risau menanggung kesan sampingan peningkatan darah tinggi dan kencing manis, hasrat untuk menjamu selera terpaksa dilupakan.