Bersediakah Menghadapi Kenyataan? - Berita Harian, (2008)
Rambut mulai jarang-jarang, perut semakin membesar mengalahkan orang yang mengandung dan selera makan pula tidak dapat dibendung lagi. Itu mungkin fenomena biasa bagi lelaki khususnya bila meniti usia 40-an, wanita pula turut mempunyai 'ragam' tersendiri yang boleh membawa kepada sindrom murung.