CP sasar sifar jenayah di IPT - Sinar Harian, (2011)
SERDANG - Jika masyarakat sebelum ini didedahkan dengan penyertaan Kepolisan Masyarakat (CP), warga institusi pengajian tinggi (IPT) pula diperkenalkan dengan kepolisian kampus (CP).