UPM ke perkampungan orang asli - Sinar Harian,
LANCHANG - Seramai 97 peserta kursus Kesusasteraan Rakyat Melayu (BBK 3305, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai lawatan sambil belajar ke Kampung Orang Asli Che Wong, Kuala Gandah, Lanchang, Pahang baru-baru ini.