UPM penaraju pusat penyelidikan aeroangkasa dunia - Kosmo, (2011)
SERDANG - Universiti PutraMalaysia (UPM) telah dipilih sebagai peneraju pusat penyelidikan aeroangkasa bertaraf dunia oleh Pusat Inovasi Aeroangkasa Malaysia (AMIC) pada 21 Mac lepas.